there's good pepole,and there's bad pepole

Hey boys N girls ! ;)
Nu har jag gjort pannkakor till imorgon & efterrätt ;) Duktig man är ?
Dagens outfit kommer upp snart också,ska försöka lägga upp de varje dag om jag hinner och så, bytte kläder när jag kom hem för det blev så varmt,så då fick det bli ett par rosa mjukis shorts! Skönt .
Jag är fett shoppingsugen,tur är så ska jag shoppa imorgon, i stockholm dessutom vilket är ännu roligare såklart,  eftersom dem har större utbud.
Men måste säga att det är någonting med stockholmstad som jag inte gillar. Efter ett tag blir jag lite depp. Kanske dåliga minnen eller något. I don't know. Också att alla (nej inte alla men många) stockholmare har en riiktigt dålig attityd. Ja, vissa kanske tycker att jag säger emot mig själv lite där eftersom jag har bott mycket i stockholm osv, men jag har fått intrycket av att dem är otrevliga där,och jag orkar inte ha sån negativ energi omkring mig hela tiden, det tar fan kol på mig.
Låt oss bara börja med trafiken,den är helt galen. Bussen till min pojkvän har en stopp knapp så bussen stoppar,och en stopp knapp så bussen öppnar dörrarna?! Wtf,om man vill att bussen ska stanna vill man väl också av? Eller..?
Och trängseln i rulltrapporna! Här i uppsala står vi huller om buller, jag fattar väl grejen med att alla står till höger - för att någon som har brottom ska kunna springa förbi. Jag tycker denne någon som har brottom kan ta ett tidigare tåg/tunnelbana/buss.  Tänk bara på faran ,folk kan ramla och göra illa sig när den som har brottom tränger sig fram, en kvinna med 3 barn och en vagn fick trängas med alla andra och hade stora problem med att ta sig ner ! Ingen hjälpte henne ens! Alla bara trängde sig förbi och höll på... Därför tycker jag stockholmare är otrevliga,dem hjälper inte varanndra heller.
Men orka klaga,folk kommer ändå inte ändra på sig för att jag skriver om det på min blogg, right ?;) Eller så kanske stadsministern inför en ny lag om att alla måste vara trevliga :O ? Det skulle ju va najs !
But there's good pepole,and there's bad pepole,that's just the way it is.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0