DC dans

Skola idag, åkte till stan för att anmäla mig till DC, de 500 första fick goodiebags,med öghängen,en vattenflaska,DC tröja,schampoo och typ rabatter i ,och armbandet man måste ha för att komma in såklart.

Idag har jag dans vid 17.00, ska åka hem med ello hem till mig ska bara köpa ett par nya träningsbyxor först, vi hörs efter,puss;)


söndags mys

Nu har jag varit ute med hundarna, handlat och duschat,mysigt. följde med mami för att handla eftersom hon hade råkat färga håret RÖTT , hon ville ha mörk brunt hår med rött skimmer, men tro mig det blev rött,och av någon konstig anlening blev det också jätte stort...jag fick då följa med henne och hitta en bra hårfärger,jag som har koll på sånt där haha:)
Nu har jag 3 olästa tidningar o bara mysa med, så vi hörs sen..;)

plugga

Vaknade för ca 1 timme sedan, trött är jag ! Och idag måste jag plugga, sex och samlevnad & engelska.
Är stressad som f*n på grund av mina betyg,så idag blir det plugga,plugga,plugga...;)


Bio

Idag vaknade jag vid 12 ungefär, drömde dem sjukaste drömmarna verkligen.
Vi fick socker och pankaka till frukost,jätte gott:D
Gick till centrum,laddade mitt kort, när jag kom hem var det en liten fest för min syster som som har fyllt sexton,så vi hade massa gäster över så fick lite tårta,mums.
Fixade mig osv, åkte vid 19:30 , vi möttes vid centralen, såg på "love and other drugs" ,tror min gamla pojkvän sen jag var ca 12 år var där, haha lite pinsamt.. Och sist jag var på bio råkade jag taffsa på en kille som satt bakom mig (trodde han var en stol) men saken är den att han tog inte bort sitt ben ju... sedan kom jag på att det var två ben och inte en stol,snacka om pinsamt,och vilken bitch blick man fick av hans flickvän haha.
Filmen var ialf bra, väldigt rolig rekomenderar:D Vi åkte hem senare, det var 3 killar på bussen som stirrade jätte mycket,brydde mig inte mycket om det men alla hoppade av bussen före mig,så blev liksom ensam med dom, sedan när jag skulle av ville dom ha en kram , så frågade dem mig en massa grejor, lite läskigt, trodde dem skulle kidnappa mig och typ våldta mig i en buske, så jag ringde min mamma haha, duktig flicka;) nej men på riktigt, man ska vara väldigt försiktig. Men vi hörs imorgon,pussen.


I don't really know who you think i am,but i don't give a damn

tjena din gullunge;) Är fortfarande hos jessika ska sova här inatt.
Vi höll på jätte mycket med hennes DS det är skitkul,man kan ta kort och få det se jätte roligt ut, och spela in sin röst och ändra den , vi tjuvringde några med det,haha det var faktiskt en tjej som gick på det.
Ello och jessika bakade några jätte goda kakor,sedan fixade vi naglarna,så nu har jag rosor på naglarna:D
Vi åkte sedan till ello,det var en kille där på bussen som satte på arabisk musik i högtalare för att ragga... ett tips till er andra killar,härma inte honom.
Sedan åkte vi till mig,köpte chips vid en kiosk där,sedan på vägen var det hår och blod,fatta vad läskigt.. 
Ialf orkar inte skriva allt vi har gjort,känns som jag har glömt hälften,imorgon ska vi ialf på bio, ni vet..love and other drugs? den verkar rolig, sedan ska jag köpa en sak till dansen nästa vecka,
vi hörs imorn , natti natti

hos jessika

Hej,inget speciellt i skolan idag,men nu är jag hemma hos jessika med ello,skiriver mer sen, pussiouss

skolan

Senaste inlägget var ett inlägg av ello min kompis,hoppas ni förstår att hon driver..;)
Får blogga från skolan ,för internet hemma är lite konstigt.
Igår var det skola och så normalt, sexorna hade show efter,den var okej vissa saker var dock lite..pinsamt? Men en tjej var riktigt bra på att breakdanca , sen kom Amos Makaula till våran skola,en kille som har vunnit ett hederspris , han är en jätte glad busschaffuör i uppsala, han hade en musikutbildning i ett annat land,men han länmnade allt för kärleken,han har hjälpt henlösa osv, skit gullig kille verkligen,kan inte alla killar vara som han?
Sedan blev det väärsta "bråket" om  vi skulle åka till stan eller hem,det blev ialf till stan till slut, köpte ett par skor och lack leggins,
Och idag har vi musik rummet, ska plugga nu c yah , don't wanna be yah.

Gästblogg av Ellow :D

Cha Cha alla Pinkyhs läsare :D Ello här :D:D:D:D:D:D Vi sitter tiep i skowlan nue (aaaa) Och bloggahr tiiep xD Hade Fittfakta och Kukkunskap för inte så länge sedan xD Pratade om skydd och shiet xD Lite kul sådär :P
Hörs väl senare på min blogg (LÄNK) :D 

PÖSS  

Im playing fjortizzzzz xD

halv dag

Halvdag idag..sjukt skönt,det gillas :)
Skolan var helt ok, åkte med Jessika hem till mig efter och vi väntade att Ello skulle komma hem till mig som var "sjuk" ,mötte henne vid centrum ,  vi gjorde sjukt galna grejer, haha det skulle vara roligt o se folks reaktioner om dem visste hur vi egentligen var..;)
Vi bakade och tittade sedan på "pet sematary",den var bra men riktigt riktigt läskig. Efteråt när vi skulle gå upp ur sängen vågade ingen och jag hoppade till en stol och försökte glida ut till lampknappen,haha svårt att beskriva, är lite små rädd efetr filmen , men jaa ändå måste man plugga :/ Vi hade sjukt roligt ialf ,pussen!:)

rekomenderar,om ni gillar scary movies.. vilket inte riktigt är min grej

tips 2 ,kräm som makeup remover

Om man inte har en make up remover,eller om den tar slut eller så,andvänd aldrig,aldrig,aldrig tvål. För det första så torkar det ut ansiktet,och för det andra så får du rynkor snabbare som äldre,istället kan man ta en fet kräm,min mamma sa det och tro det eller ej men det upplöser faktiskt bättre..;)

H&M's nya modell

Har ni sett HM's nya modell? Jag tycker hon är jätte vacker,och sticker liksom ut gämfört med dom andra tråkiga modellerna,tummen upp för henne:D

music is all i need

Hej ;)
Blev hämtad med bil av jessika och hennes pappa imorse,sjukt skönt, hatar buss !
Bokade engelska redovisning, till nästa vecka sedan hade vi idrott, helt okej, men passet kändes jätte kort, lunch ,sedan sexual kunskap,
Åkte sedan och överraskade min moster och mina kusiner,haha min moster blev jätte överraskad;) Vi firade lite,eftersom både min syster och moster precis fyllt år , lekte lite med mina kusiner osv,
åkte hem vid 18:30, det var en jätte konstig kille som satt och stirra, inte diskret,utan verkligen stirrade,lite läskigt.
Ska plugga lite nu , vi hörs , pussen


today

Kunde inte komma in på internet imorse,så kunde inte skriva någonting då.
Vaknade vid 9.45,trodde från min drömm att skolan började 10.00 så blev jätte stressad,sen kom jag på att jag var ledig..;)
Fixade mig,sminkade mig och gjorde fruktsallad och smothie. När jag sen skulle sälla in smothien i kylskåpet ramlar allt ut över golvet,mattan,kylskåpet och väggen. Gosh !
Tog upp så mycket som möjlig men vid 2 tiden skulle jessika hämta mig,vi åkte ner till stan gick runt lite,såg många människor från skolan & jag tror vi såg mitt ex sen när jag va 12 år som vi brukade kalla "patte-ryck" haha,vågade inte fråga om det var han ,och förmodligen känner han inte igen mig så mycket som jag har förändats.
Vi mötte upp ello,gick till bibblan där var det en kille (som hade någon psykisk sjukdom) som snackade jätte roligt han ba "kolla...tjejer ! dom har hår mjukt som barbie dockor",eller vad han nu sa,svårt att hålla sig för skratt fast det egentligen inte är roligt att skratta år såna människor.
Lånade 7 olika böcker om smink , hehe. I februari ska vi på öppet hus i real gymnaset kanske vill börja i styist linjen där..,things i like. samtidigt finns det så mycket att välja emellan så vet inte riktigt.
Imorn blir det skola,sen ska jag åka till moster och mina kusiner o överraska dem ,min moster har viljat att vi ska åka till henne länge,eftersom hon sitter hemma med små barnen hela dagarna,vi hörs imorn puss ;)


det här hamnade..

här..mysigt va?


alla smink böcker osv:)


min kusin Max som jag ska hälsa på imorgon,visst är han bara för söt?:)

Tips 1 skedtricket

Har du ingen ögonfransböjare,eller har din gått sönder? Då kan man faktiskt andvända en sked till detta, men det krävs lite övning för att lära sig hur man faktiskt gör, annars funkar det super:)
Här är en kille från FACE som förklarar hur man gör ;
http://www.3tjejer.se/Index.aspx?article=30


Hiss & diss

Hiss : Falun 2011, visst var det kul ändå? Alla går liksom crazy där, ändå den roligaste veckan under hela 8an i skolan ,om 20 år kommer jag sitta och tänka på dem stunderna och skratta.


Diss : Vintern, nu har jag fått nog, när ska det bli sommar? Man kan inte gå ut o springa eller nånting,känner mig handikapad. Att gå ut med hundarna har blivit jätte jobbigt också, kan inte bara sommaren komma nu ..?:(

 

 


dagens outfit 23 januari


nu ska vi köra en sån där typisk - dagens outfit:)
Tunika - Gina tricot (säljs förmodligen inte längre)
Midje skärp - Gina tricot
Tights - Bik bok
skor - skopunkten


I just wanna dance

Hej på er sötisar, idag är jag piggare,men fortfarande trött. Har inga planer för dagen, en så länge har jag tittat på tv och klätt på mig kläder,haha mycket till göra..;) Skulle kanske åka o bada i fyrishov med ello & jessika imorgon, men jag kom på att jag inte har ett sånt där papper man ska skriva på,men dom kanske kan skriva på något annat..? Jag vet inte.
Min bror är o ser på bio idag,vilket jag också vill göra, vill se "love and other drugs" ,den verkar lite rolig liksom.
Imorgon är jag ledig, tisdag är den första heldagen i skolan,onsdag är det halvdag, haha ,kan inte skolan alltid vara så..?:)

minnen.. haha ;)


Rihanna ft. David Guetta - Who's that chick ?


Falun 2011

Här kommer bilderna från falun,se o njut ;)


haha elin och jag ville köpa den faktiskt

anna o livia med mina skor hehe


ellos coola fiesta skor





jag typ sover o ler..? haha ser bara roligt ut:D

Filten jag sydde till textilen,mina hundar gillar den :)


jessika,jag och ello haha:d

maten jag och jessika gjorde på hemkunskapen:)

Ello som sover på bussen,haha visst är hon gullig?

jessika & ello skidåkning:)

pallar inte ladda upp fler,but u get it:) rolig vecka var det, men till slut blev det nog för mycket för alla..?:) ialf,det är skönt o vara hemma igen.



tröttis

Sorry för den dåliga uppdateringen,men jag har varit väldigt trött ända sen jag kom hem.
Vi åkte buss i ca 3 timmar,ello somnade och jag blev kissnödig haha, somnade i soffan sen när jag kom hem,
idag skulle jag vara med Anna,men jag var för trött för att ens göra något, laddar ner bilder från falun sen just nu vill jag bara gå o lägga mig o sova igen, pussen.


jag med mamis canada jacka,svartsjuk:(


Spank it

Anledningen till överskrfiften "spank it" är att jag under hela tiden under resan har jag gått o slått på ellos rumpa och sagt "spank it" ,haha:D
Igår hade vi skidor,lite små läskigt i början och jag ramlade i första stora backen där man var tvungen att svänga,o de gick sådär. Men annars var det sjukt kul ,ska faktiskt köpa skidor sen.
Sen var det något fest liknadne här , jag gick i början men det var sådär så gick upp till rummet,sedan kom ello och drog mig ner igen, med för stora hallo kitty tofflor, eftersom dom va stora så råkade någon trampa på dem så jag ramlade mitt på golvet,har skit mycket träningsverk i ena armen nu .
Idag har vi packat och chekat ut, sedan var det hemkunskap,och det första läraren gör är att skrämma mig så jag hoppar upp i luften,haha.
Nu ska vi bära ut väskorna,sen åker jag tillbaks till uppsala, saknar mina bebisar Kenzo och Thure :)

Första inlägget

Pinkyh is back,yeah you heard me;)
 Anledningen att jag stängde ner den var att min mamma började läsa min blogg,vilket jag i o för sig är okej med. Det gick ju ändå rätt bra sist jag bloggade, so let's try again :)
Det var en kille (eller vem det var,"han" som kallade sig anton) som hade skrivit en kommentar på  min kompis blogg, att han var "pinkyhs" stalker,att han ville veta om jag hade ny blogg osv.. Men tror det är någon gammal kompis som inte kan släppa taget ..? Iallafall var det lite små läskigt,men min blogg är öppen att läsa för alla.
Är iallfall i Falun just nu , än så länge har jag haft sjukt kul. Idag hade vi syslöjd,har gjort en jätte gullig filt till mina hundar,
sedan skulle vi duscha lite senare,jessika slet av ellos handduk(hon hade bara bh) och jag tog den och sprang ner två våningar,skit många elever såg,haha!:) Sen sjöng vi skit hög i duschen..någon som inte hörde?


RSS 2.0