adriana lima

Nu har jag nästan städat klart. Bara jag som blir distraherad när jag städar och börjar göra någonting annat istället t.ex blogga ? :O haha,hata städning alltså !
Men förresten hur tycker ni att min uppdatering har blivit ? Enligt mig, mycket bättre. Men det kanske för att idag har jag bara varit hemma och då har man ju mycket mer tid !
Glömde att berätta för er att jag hade den sjukaste drömmen inatt. Drömde att jag var Adriana Lima, ni vet väl vem det är? Hon victoria secrets modellen, inte bara ramlade jag på runway utan också gick jag över till en annan runway (det fanns 2 brevid varanndra) och forsatte gå...sen när jag kom tillbaka var min magdanslärare där... ja mina drömmar är alltid sjuka, och oftast är dom helt osamanhänganse !
Men jag har inga problem med att vara henne, isn't she hot ? ;)

Kommentarer
Postat av: Y A R A -

hone kaatt!Sv: samma här :) vad händer imorn? :D

2011-06-21 @ 23:58:05
URL: http://yarakung.blogg.se/
Postat av: Anonym

yeeeeeees :DGör mig glad genom att rösta på mig här :) Det tar ungefär en sekund!Man kan rösta en gång om dagen :)RÖSTADE DU IGÅR? RÖSTA GÄRNA IDAG IGEN SÅ ÄR JAG DIG EVIGT TACKSAM <3http://www.husmanhagbergtavling.se/index.php?page=gallery&obj=171Rösta gärna på min klänning också! Perfekt till alla partyt i höst och till nästa års student!http://www.nelly.com/se/designyourdress/?obj=lRbt7ff4ZoKjdd9yojDz7X3CbxTOQq5z8Ti5wBvLq4sHWq60P9yK#GalleryTack!

2011-06-22 @ 01:36:20
URL: http://eeeelins.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0