tävling - dagens blogg !

Hej snyggingar !
Vill du vinna "dagens blogg"? klart du vill ;) Om ni är med och tävlar så skriv "jag är med" , utser en vinnare imorgon när jag vaknar !!


we ride until the day we die

jaa, så var man inne igen . det blev inget,eftersom det hände något knasigt.. så jaa nu är jag hemma. känner mig lite nere, och har ingen aning varför,men inget lite glass inte kan fixa....;)
Haha,äter jätte onyttigt känns det som,och borde verkligen sluta..kanske skippar den där glassen då.. går trots allt på magdans,och jag vet inte men jag tycker inte det låter så attraktivt med en sumobrott liknande magdansös ? haha!
Nu ska jag kolla lite webbkameror,tror jag ska åka och köpa en imorn så jag kan sitta på typ skype och ta roligare bilder osv, hur mycket kan en bra webbkamera kosta egentligen? don't know..


i can do it like chopp chopp

asså shit!! jag har försökt skriva det här inlägget 3 gånger nu , första gången kom inte inlägget upp,andra gången så försvann allting,tredje gången råkade jag göra min dator helt konstig så när jag skrev bokstäver så blev det siffror!? vet inte hur jag lyckades,men lyckades ialf ändra på det,fick panik så jag tryckte bara på alla knappar , och det funkade tydligen,haha!
snart ska jag ut med jessika,ello och karro med hundarna, skriver mer senare,puss på er gullungar !


godnatt alla bloggerskor

nu är jag verkligen as trött, måste sova sova sova! skriver mer imorgon när jag vaknar, så mi få ha det så bra o drömma massa gulliga drömmar (om mig)

haha nu fick det bli en lite rolig bild på kerry degman!;)


hope you don't mind,but i told him you like it from behind

hej era gullungar!
legat lite på latsidan när det gäller uppdateringen , tränade fullt ut i en timme! är stolt över mig själv,men undrar varför jag bara har träningsverk i vänstra benet ? känns lite konstigt, men i och för sig är det bra eftersom dans läraren säger åt en att träna upp sitt ena ben mer om det är svagare än det andra.
tittade lite på tv med min mami också, och duschade , nu sitter jag i sängen o skriver med lite tjejor,och pratar i telefon , skriver mer sen, puss på er !

gammal bild igen...men ni får nöja er! kommer upp nya bilder imorn


shake that as for me

nu blir det gå ut och skaka på rumpan ! (springa inte dansa haha) Ska försöka göra er stolta och springa minst en timma, så det vlir att skriva mer efter, puss
måste bara ladda ner några låtar som jag kan springa till först, loovar det går mycket bättre att springa med musik, så det är verkligen ett tips!

old old old pic


den onyttiga dagen

hej mina honeys !
kom nyss hem från skolan typ , nice dag. solen skiner forfarande,och det gillas starkt !
har varit skiit onyttig idag,har ätit glass,godis och snart kokosbollar...men det är ju som sagt nyttigt att vara onyttig ibland ;)
nu ska jag vänta på att mina chokladbollar blir klara,och ikväll blir det nog att träna ! kanskeut och springa...eftersom jag inte orkade igår ,vilket egentligen är min och jessikas springardag.. måste öva magdans också !


sluta överdosera jeans

Kan inte fatta att det fakitskt är inne med att ha hela jeans-outfits, en jeans jacka,eller ett par jeans byxor kan vara snyggt,enskillt,men tillsammans är det ett big no no. 
Jeans tyg bör man nog vara vääldigt försöktig med att överdosera..;)
Inte för att jag är en jeans människa,äger kanske 2 par jeans, men vem tycker det här är sngyggt egentligen?


I want you too have smarts, it's not enough too have balls

Jag märker på er att ni verkligen besöker min blogg mer när jag uppdaterar bättre, därför ska jag också försöka blogga betydligt mycket mer. Men ni som går i skolan just nu vet hur tufft det är, och speciellt om man går i min skola, så man är helt slutkörd på kvällarna, och då orkar man inte göra annat än ligga i sängen och se ut som en död fisk.
Märks på min bror att han också är trött, han skulle packa in matvaror i kylen,så ser jag att han har lagt in schampoo och balsam där också,haha!
Nu är jag fakiskt helt klar med mitt manus, vet inte riktigt om jag känner mig nöjd, men det blir att lämna in det iallafall,har kämpat massor med det nu , och orkar verkligen inte lägga till något extra i manuset längre.
Och just det , den 13 Maj så är det uppvisning för magdansen! Mycket mer än så vet jag inte än , inte vart det ligger eller något..men det kommer sen .
Nu ska jag städa klart mitt rum , bloggar mer senare ! Love too ya all


I can see your halo

Har ni någon idol/förild?
Inte jag men har några jag ser upp till, t.ex Beyonce, hon är den ända käna kvinnan som säger att man kan äta vad man vill,så länge man tränar, och det syns på henne eftersom hon har en jätte fin kropp.
Hon är jordnära, liksom inte borta i någon rosa "fluff fluff värld", och hon är otroligt fin, pluset är ju bara att hon gör väldigt bra musik ;)
Så tummen upp för denna kvinna


he's more then a man,and this is more then love

Hej era gullungar ! Skolan idag var knas, fick en utskällning av min lärare för att jag kom försent pga att jag hade väntat in mina kompisar på morgonen , irreterande lärare,kom kanske 30 sekunder försent,bara för att jag har ett liv och inte sitter i skolan sju timmar innan den börjar.
Skollucneh är förvånande bra,älskar den nya matleverantörern ,maten är ju faktiskt ätbar..luchrasten var knasig haha,inga kommentarer om den ,men vi lekte praktiskt taget i en park som ett gäng sexåringar,det är roligt o vara barnslig,är det inte?
Massa onogna och störade nior det går i våran skola också..suck. Åkte till stan efter skolan för att köpa kläder,skor, sen kom jag på att det är onödigt att köpa vinter grejer nu ,när det ändå är sommar snart, hade sen dans, vi har bestämt platser till uppvisningen,ello och jag står längst fram,och jessika står en rad bakom :)
åt precis middag , var skit hungirig, ligger nu ihopkurad i sängen , känner mig sjuk..


godmorning

Igår hann jag inte blogga mer,kom hem rätt sent o så. Byggde ihop min klädställning själv,och låt oss bara säga att jag inte riiktigt är en byggmänniska.
Nu vaknade jag precis precis,är ganska trött men måste upp och fixa míg för skolan!


here I come

Nej jag har inte åkt än , men det blir att åka alldeles strax, skulle fixa rummer och sminka mig själv osv innan jag åkte,vilket tog en stund. Men det är rätt lång tid kvar tills IKEA stänger, så det är inte direkt brottom, men skönt att åka dit och få det gjort innan det blir föör sent, ska också kolla lite på skor där,behöver verkligen ett par!
Imorgon är det skola igen... oh no , det som är så skönt med helg ! Mera helg till folket,haha
Har inte ätit något än , ska bara göra det, sen kör vi !=)


music


Yesterday - Toni Braxton
Don't you wish we had a time machine, that way we could change history, that's the onlyh way you could be with me


he's is more than a man, and this is more then love

Vaknade precis, drömde sjukaste drömmarna först att jag blev kidnappad,och sen att jag dödade galna fåglar.. Usch!
Ska duscha snart sen ska jag iväg och köpa lite kläder och en klädställning från IKEA ,måste också köpa ett par skor...
Börjar få för mycket kläder så det blir ingen ordning på det hela..men vad kan jag säga,jag älskar kläder ?
Vi hörs sen,ni får ha det så bra så länge !:) Btw ska försöka göra ett videoinlägg idag också, är sådär bra på det va? Säger att jag ska göra de hela tiden men det blir knappt av..min röst blir konstig på inspelningar o känns fjantigt o prata med sin kamera,men vad gör man inte för er?



Ciara - Gimme dat


tittade på hundvalpar på nätet igår,kolla vilka söta? Blir kär..haha.


shopping is my boyfriend,and what I love most about him is that he's faithful

Heej ! Har shoppat hela dagen med min syster (såklart ? ) köpte kläder, skit skönt o vandra runt på stan,men blev trött efter en stund, ska ner till stan igen och köpa ett par treggins och leggins.
Är helt käri en blus jag köpte, då menar jag verkligen KÄR vill sova i den,vill duscha med den vill leva med den föralltid,men risken är ju att den blir lite sliten..
Nu ska jag och min syster göra amrikanaska pannkakor och bli tjocka under erth hour ,puss vi hörs efter !


trying too dress up when I'm missing you

Vaknade precis ,det blev inga mer inlägg igår, sorry for that, men jag somnade precis när jag hade skrivit mitt senaste inlägg, vaknar klockan 8 på morgonen på en lördag! Och nu kan jag inte somna om...Men lite skönt o ligga med sängen i datan,
Haha klockan 3 på morgonen vaknade jag av att jag var sugen på kakor, jag gick upp och åt två ,sen gick jag och la mig, normalt?
Men nu ka jag duscha,skriver mer sen !


all this time you were pretending,thank you so much for my happy endning

Nu har jag äntligen lite tid för att blogga. I centrum köpte jag vit och svart eyeliner,ögonbrynspenna,lösnaglar en tidning och mat till ikväll :) Blev så himla sugen idag på en speciell mat ,så var bara tvungen att trva iväg och köpa den,så ställde in alla andras planer om att äta vofflor,här bryter vi svenska traditioner.. ;)
Nu har jag fixat mina naglar faktiskt, tyckte naglarna var jätte söta,och lite annorlunda liksom



mina nyduschade hundar ! <3

Ello VS Eric Saade

Ellos veration på tyska...



Vs...

Eric Saades låt på engelska, vilken tycker ni är bäst? Jag röstar på ellos veriation ;)



mer uppdatering imorgom,godnatt!

Ligger i sänegen och pratar i tele, måste sova nu , vi hörs imorgon sötisar, puss godnatt !


every time I close my eyes, I can't help too think about you

Nu har jag precis duschat, mår defenetivt mycket bättre, så ni behöver inte oroa er att eran favorit bloggare dör eller så..;)
Är superhungrig , så nu blir det att äta middag, har dragit på mig en stoor tröja och ett par rejäla sockor att mysa i . Imorgon är det fredag ! Vad ska ni göra i helgen? Imorgon ska jag träffa Anna,och sen vet jag inte riktigt. Men ska åka och köpa ett par jeans och leggins, för det behövs verkligen ! Och skor..min hund bet sönder mina converse,typ mitt ända par skor utan klack..
'
la neutralla


If you ever loved somebody put your hands up


Nelly - Just a dream .
Har blivit kär i killens nya låt!


I want hot wather all over my bodeyo

Känner mig trött, känner mig frusen,och känner mig ovanligt sugen på banan tuggummin. Haha,någon som kan springa iväg och köpta till mig? Inte? Nehe:(
Men nu ska jag ta ett varmt bad och hoppas jag får upp värmen på det sättet, glömde fönstret öppet för någon dag sen,och nu är mitt rum iskallt.


why make our lifes harder by fighting love

Nu har jag precis kommit hem , det blev att gå på en långis med hundarna, det är så mysigt att gå i solen, baa kylan och snön kan försvinna snart.. Det kommer säkert snöa någon gång i helgen igen,här i Sverige vet man aldrig.
Min mamma är en sims nörd,och såg att hon hade köpt hem sims 3 medeltidne. what? Annorlunda,men har hört att den ska vara rolig, så till alla er sims nördar där ute...köpt the sims 3 medeltiden ;)'


don't you wish you had a time machine,so we could change history,cause that's the only way you could be with me

Har tittat på lite gamla avsnitt av Kenza och Tyra show, och städat samtidigt, tjejerna är ganska roliga faktiskt !:)
Men nu ska jag ut med mina små älskade hundar, så skriver mer senare !
 


out of my head, out of my bed

Nu har jag precis kommit hem , orkade inte vara kvar i skolan, kan ändå skriva klart mitt manus hemma ,för det måste in imorgon. Min lärare är ändå sjuk,så whatever.
Nu håller jag ialf på att göra lunch , det blir korv och makaroner,vilken lyxlunch va?;) Inte sådär speciellt nyttig,men orkar faktiskt inte anstränga mig mer.
kände för svart vita bilder idag.. ;)

haha söt bild på jessika my darling från igår ;)



love too you !


don't vorry , cause she's happy

Jag är ledsen för den jätte dåliga uppdateringen  men har haft fullt upp i skolan de senaste dagarna, och när jag kommer hem är jag oftast jätte trött.
Igår var det ialf skola som vanigt, sedan på kvällen så mötte jag upp Jessika och Ello vid centrum , Ello gick in ch köpte semlor och choklad och la chokladen i byxorna , nej inte i fickan i byxorna,haha. Sedan så la jag grädde i hennes ansikte,sen hon i mitt, och en bil som det stod "hej" på körde förbi nästan 5 gånger,var rätt läskigt ute,så alla gick hem efter ett tag.
Och det var en gubbe som försökte anga knark till några ungdommar,och precis när vakter kom så småsprang han där ifrån,och vakterna märkte ingenting? Sa ingenting till de ,det är deras jobb ,inte mitt.

Nu ska jag jobba lite,bloggar snart igen !;)


they love the way I ride the beat like a freak freak

Förlåt mina älskade läsare för den dåliga uppdateringen idag !
Dagen har varit stressig, kunde verkligen inte sova alls inatt vilket gjorde att jag blev väldigt trött, kunde inte koncentrera mig och arbeta i skolan , efter skolan var jag ialf ute och typ powerwalka med jessika, sedan blev man utelåst, det ska seriöst alltid hända mig !
Har duschat,ätit middag osv, nu ska jag kolla lite kläder på nätet!;)


(gammla bild)loovar det kommer upp nya bilder imorn !


snabbt inlägg,again

Hej ! Kom hem från skolan för inte så länge sen, hade idrott idag vals var det ja..med killarna jo,det var väl helt okej , men skulle helst skippa det. Vals är verkligen inte min slags dans,men vad gör man inte för ett betyg i idrott?
Måsrte skriva ett litet snabbt inlägg igen,för ska ut och springa med jessika nu , puss loovar skriver mer sen !

thank u!

Vill bara tacka sötisen http://www.jennaoberdieck.blogg.se för att hon valde mig till vinnaren till dagens blogg, tack så mycket !:)

(bild lånad från hennes blogg)


snabbis inlägg

hinner bara göra ett jätte jätte snabbi inlägg, försov mig 2 och en halv timme...inte bra alls, och nu måste jag skyynda mig till skolan skriver mer sen !

godnatt din kelb

Funderade länge på om jag skulle göra ett inlägg innan jag går o lägger mig eller inte,men det blev iallafall ett !

Det är sent ,och jag ska upp tidigt imorgon så det blir bara ett snabbis inlägg, imorgon i skolan är det vals (om jag minns rätt, som övning inför skolbalen) oh no..jag vill inte dansa med några killar i min skola.. Dem är korta jobbiga osch svettiga...haha om ni läser det här, ta det inte personligt.
Men usch gillar inte vals ! Gillar inte såna danser i huvud taget..


belly dance outfit !

Har övat jätte mycket på dansen hittills , nästan det enda jag gjort sen jag kom hem , tog lite bilder med det nya linnet också,är helt käri det , tycker den är jätte söt !:)


så här ser man ut när man övar magdans ;) (säg till om ni finner någon bild stötande)


Kayliah - Belly dance

fire godess dance with me

Kom nyss hem från magdansen , vi har lärt oss två nya saker idag "egytian walk" eller vad det hette,och stående höft chimi (stavning?)
Köpte ett linne som man ska ha till magdansen, ska öva lite nu , men här kmr det upp några bilder !

jessikas,mina och ellos fötter ;)


videoinlägg

löl


father father father helt us


Black eyed Peas - where is the love.
Den bästa låten dem har gjort, så sann !


bellydance shoes

Hej! Kom precis precis hem, skolan var helt okej (fick dock inte mycket gjort idag) , åkte sedan med jessika och ello och köpte magdansskorna, dem passar rätt bra, men de ska vara lättare att dansa med dem :)
Halv 6 börjar min dans,så det är ungefär 2 timmar kvar tills jessika kommer och hämtar mig ,
 just nu sitter jag bara i sängen och äter mandarin , hittar seriöst inget bättre att äta. Brukar ni äta mellan mål när ni kommer hem? Och vad äter ni då?

visst ser det ut lite som ballerina skor?


in tha school

Hej alla sötisar, sitter i skolan med Gabriel,Adrian och chebab killen ;) Jessika och Ello är borta någon stans.,haha.

Har pluggat lite svenska, och vi har bytt matleverantör,så maten är myycket nättre i skolan nu (inte för att det kunde bli sämre) Vi givk i alla fall till ica efter, mötte Anna en kort stund, har saknat henne massor ,så det blev en stoor gruppkram;)

Vi gikc sen till ica, som ni vet äter jag inget socker eller nånting som innehåller socker, så alla drack energidryck och åt godis förutom jag..buhu L Haha,nejrå det är faktiskt lugnt för min del !

Slutar om en timme,ska åka hem,och halv 6 börjar dansen ska också bara köpa skorna först.

Btw, ni har blivit jätte duktiga på att kommentera, keep it up girls ;) (And boys)


I cried you a river,cried you a sea,and now you have nothing left from me

Godmorgon alla sötungar!
Vilken tid brbukar ni vakna på vardagar ? Jag kloockan 6 varje morgon så jag ska hinna fixa mig , men framför allt äta frukost.
Min buss går vid 8a och har lite mer saker kvar att göra, så hinner inte blogga mer, men bloggar mer senare, have a nice day!♥

have you ever loved somebody so much it makes you wanna cry?

Nu har jag suttit och töntat vid min nya älskade dator i timmar, får fan ont av att sitta med den i sängen i timmar,min rumpa har ont..
Jag är skit stolt över mig själv,har inte ätit något som inehåller socker på hela helgen, ska försöka att inte göra det förns sommar lovet börjar, tror ni jag klarar det? ;) Gillar utmaningar, och när jag bestämmer mig för en sak,brukar det också bli så.
Imorgon är det skola,ska sen åka och köpa magdansskorna,sen på kvällen blir det magdans, det blir bara svårare och svårare för varje gång,är redan nervös och uppvisningen är i maj ,haha!
Men nu blir det och sova, godnatt sötisar  ♥

Brandy - Have you ever
Vet att låten är gammal,men den är bara så gammal , blir nästan kär av att bara höra den ,haha! :)


Curve ID Jeans

Såna jeans ska jag köpa,special gjorda för kvinnor med kruvor,som de flesta (normala)tjejer faktiskt har,älskar att mode världens börjar uppmuntra tjejer till att ha kurvor, för hur snyggt är det inte?
Om man köper dessa jeans så kan man vinna en tävling för Levi's ,så får man modella för dem,plåtas & gå catwalk ! Hur kul skulle inte det vara? För alla er som är modeintresserade, jag kanske inte just vill modell,men vill verkligen jobba inom den branschen.
Skulle älska att göra mina egna kläder och själv modella för dem,haha! ;)
Den här tävlingen kommer väldigt lägligt för mig,jag äger typ 1 par jeans? Känner verkligen att jag behöver åtminstonde ett par till..
Här kan du kolla vilken storlek du bör ha ; http://eu.levi.com/en_SE/women/index.html?cid=emSE_GWI_competition_SS11_AdOnline_cosmopolitan#curveid-measurements/summary


duscha precis

Nu är jag hemma igen , trodde klockan var 23 när jag gick ut,för det står så på min data,haha grundlurad .
Duschade precis,så jag slipper göra det på morgonen för det är nästan omöjigt för mig, när jag väl kommer ur duschen så fryser jag som en blöt hundvalp,så jag sitter bara på toalett stolen och skakar istället,haha. Överkönslig på morgonen är jag verkligen,kan knappt äta, därför går jag alltid upp så jag har 2 timmar på mig innan skolan börjar.
Ska nu ligga i sängen och mysa med min älskade dator, imorgon lägger jag upp nya bilder, promise !

wish I didn't need you this much , but I love how it feels when we touch

Måste ut med den här j*vla hundarna nu ! Ibland är det jobbigt att vara hundägare asså..
Men man får ju motion , och jag älskar mina söta bebisar !
Det blev inte att gå ut och springa idag (som jag och jessika alltid ska göra på söndagar) men behöver jag ens säga varför?
Det är ju snö ute och allt, jobbigt.. Våren måste komma !

chris brown,blond!?


Detta  är galet, chris brown har blivit blond ! Vad har hänt med han egentligen sen skandalen med Rihanna? Han har bara blivit konstigare och konstigare, kolla på hans keps , ser ut som något en treåring skulle ha på sig, hans hår, och hans töntiga tröja.
Den här killen brukade jag lyssna på jätte mycket när jag var litne , synd att han har blivit som han har blivit.


usch lady gaga..

Har aldrig riktigt insett hur ful Lady Gaga verkligen är , förns jag såg den här bilden..'


i'm a single man, that's my situvation


Flo Rida ft. Akon - Available


Ny data

Yes yes yes , har ny data nu. Skit skönt att bara ligga i sängen och blogga istället för att sitta på en hård stol, eller vad tycker ni ?
Har både vanlig och en bärbar nu , men tänker mest ha den bärbara till att plugga, och såklart blogga liite ;)
Ska också köpa en cam så jag kan ta bilder lättare,och videoblogga !
Det jobbiga är att  jag måste fixa en massa med att ladda ner t.e.x msn
Har inga bilder i datan än , så ni får tåla ett inlägg utan bilder eller något.
Nu ska jag äta, puss vi hörs !

Normala tjejor..

Har ingen video där jag pratar osv just nu som jag kan lägga upp,men hitta den här roliga videon när ello och jessika tränar på deras speciella sätt..Känns som jag verkligen väljer att umgås med såå normala personer ;)
Besök de här tjejernas bloggar också, jessikas - http://www.perfectforyou.blogg.se , ellos är http://gtbg.blogg.se ;)

Videoinlägg comming up!

Är hemma igen,var vid centrum och handlade lite mat & sånt.
De var en massa äldre killar som stod längst två väggar som jag var tvungen att gå emellan, dem började sååklart skrika en massa saker , haha jag lyssnade på jättehög musik så jag hörde ingenting, tittade inte ens på dem , lite kul att dissa killar som skriker efter uppmärksamhet? Tycker ni inte? haha.
Och nu har jag fixat så jag kan lägga upp videoinägg! Jag lägger nog upp någon snart..om jag  vågar.

all the times we had

Seg dag .. Inte förns nu bestämde jag mig för att det kanske var dags att äta frukost, tog bara en macka. Min matlust är på noll just nu ,när jag hela veckan varit duktig på att laga något,eller hacka en sallad eller något, men på helgerna får man väl vara lite lat? Lite iallafall?
Nu ska jag bli medlem på videofyme (eller vad det heter) sen har jag massa videos till er ;)
Bara jag som längtar till H&M släpper Conscious Collection? Såg en skitsöt vit klänning på någon annan tjejs blogg där ifrån.. men tror ändå inte att jag kommer köpa den , eftersom att alla kommer köpa såna :(

dum kommentar..

Fick en kommentar av "anonym" som sa "typiskt,trodde det här var en blogg,men det handlar väl bara om porrsidor nuförtiden va?".
Okej , har du svårt att se skillnad? Ingenting med den här bloggen gör det här till porr, att "toppen" av mina bröst sågs när jag tog kort på min tröja är väl ingen big deal ?
Eller är du så överkänsig, sånt ser man väl varje dag ? Urringning kallas det, förlåt att jag inte går runt med burka..  , dum kommentar :)(du som inte vågar stå för vem du är)

vad har hänt med spotify ?

Är det bara för mig inte spotify funkar ..? :s Det står något skit konstigt när jag trycker på det, har gjort det sen torsdags tror jag , help me please , funkar det för er ?

I hate boys, but boys love me

Godmorgon solstrålar ! ;) Gud vad mobbat det där lät..så vi kör nog bara på ett godmorgon .
Vad händer idag ? Jo jag ska plugga , och får min laptop idag , någon gång ikväll förmodligen .
Jag var uppe rätt sent inatt , så vaknade inte förns 11 kanske, somnade med smink och allt, inte bra..
Nu ska jag titta runt lite på olika bloggar, något tips på någon intressant ? Tycker alla bloggar börjar bli rätt tråkiga..
lite av dagens outfit , med leggins , mer komplicerat än så blir det inte idag ;)

baby when we make love it's like oh..

Kom hem för inte så länge sedan, var ute och gick med Jessika och de tre hundarna i nästan 2 timmar ! Jag hade bara en tunn jacka,leggins och converse på mig , så gissa om det blev kallt? När jag kom hem var jag tvungen att lägga mig i sängen för att få upp värmen igen.
Är det bara jag som är lite osäker för att gå ut sent på kvällen ? Skulle aldrig våga gå sådär ensam. Gosh vad folk stirrade idag också...jag fick lite ryck idag när jag fick nog haha, det är så irreterande där folk bara stirrar, säg "hej" istället,det är så mycket trevligare:)
Så var det någon konstig man som kom fram och började kalla mina hundar för lejon , haha han var förmodligen full..
Vi hämtade inte skorna idag,för affären stängde så tidigt,och imorgon är det helt stängt,så det blir och hämta dem på måndag istället,men det går nog bra. Hoppas bara dem passar, beställde en storlek större än vad jag egentligen har ,för ello sa att man skulle ha det?
Nu sitter jag och stampar med foten i golvet,för den har somnat haha..

If I had a dime for every single time these boys stop and stare I'd be a billionair

Var precis ute med hundarna ,det luktar vår ute..våren måste komma nu ! Annars blir jag sur på riktigt..
Snart ska jag ut och gå med jessika, blir nog inte att springa,eftersom det är snö och sånt, det är rätt skönt o vara ute nu , solen skiner och det känns som vår :)
Bloggar mera när jag kommer hem ;)
Akon - Doing Doing Doing
bilden är lite fin ful , men ni får nöja er;)


sweet little princess

Lördag morgon ! Vaknade med solen i ögonen .. synd bara att det är snö ute igen.
Har ni några planer idag? Mina är plugga,träna och åka och hämta tossorna (magdansskorna) med Jessika, men vi får se när det blir, butiken är så "gömd" i stan så det är svårt att hitta dit, men om ni är bra på att hitta så heter affären ialf digit , väldigt bra dans affär, har alla olika danskläder osv, men vissa saker som dem bara har på hemsidan kan du beställa till deras affär ,så får du ett sms att du ska hämta det du beställt, och om du gå på Uppsala Dans Center får du lite rabatt också !:)
Nu sitter jag och fixar mig , bloggar mer senare.
bildbriist, men här kommer en gammal iallafall ;)

Vinn clinique produkter!

Älskar Cliniques produkter , men dem är rätt dyra ,så inget man har råd att köpa i massor :(
Men är iallfall med o tävlar på den här tjejen blogg : http://thedaringheart.blogspot.com , var med och tävla du också , finns alltid en chans o vinna ! :)
Här är produkterna hon lottar ut , bilden är tagen från hennes blogg.

nattmål

Nu ska jag äta middag ,eller kvällsmål ,eller nattmål kanske man borde säga..? Det blir lasange iallfall,skit gott;)
Ska också sätta mig i sängen och titta på tv, för är rätt trött ,så det blir att uppdatera mer imorn !
Puss godnatt .

no more running

Jag är skit sur ! Precis när jag verkligen har fått igång min träning och verkligen börjar springa ute, så ska snö komma igen !
Så irreterande, jag är inte så inne i att åka till ett gym ,det är roligare och bättre (för mig) att träna lite mer på egen hand , förutom på dansen dock. Ska läsa runt lite på internet på övningar som man kan göra hemma, vill träna benen och magen ! Och har gjort ett löfte till mig själv, inget godis i helgen , vi får väl se om jag klarar det,men har ialf klarat det än så länge..;)
Är så trött på att bo i Sverige ,tror faktiskt jag kommer flytta utomlands när jag blir äldre ,är verkligen ingen vinterperson.
bild från när Jessika och jag var ute och sprang i Tisdags,det är nästan ingen snö på gatorna här :(

every day is a fight

Nej jag träffade inte den där kärringen , synd hade nästan lite lust o skälla på henne lite...haha närå.
Ska nu försöka designa detta shit;) Börjar väl med headern, vilket jag tycket är svårtast, vet hur jag ska göra och så,det är bara svårt för mig att göra någon som jag blir nöjd med, men nu ska jag bara göra något, och får ta o nöja mig med det sen också;)
Skriver mer sen , promise.
haha förresten det här är en bild på Gabriel i min skola som har min väska på huvet..haha,knas.

top of the world

Har städat klart och så ,för rätt länge sedan faktiskt.
Läste runt lite på olika bloggar, ställde till och med upp på lite olika tvälingar, det finns ju alltid en liten chans att vinna,right?;)
Men nu ska jag ut med hundarna,har 3 hundar idag eftersom vi är hundvakt, ska försöka gå ut med alla samtidigt,vi får väl se hur det går, det är bäst att jag inte träffar på den där kärringen igen , bäst för henne haha ;)

he eat my heart

Jo hårinpackningen ..var jätte dålig ! För den stinker försökte få bort lukten med massa schampoo och balsam , gick bort rätt bra, men det är fortfarande lite lukt kvar.. Usch ! Eller vad förväntar jag mig egentligen ,när den b.l.a innehåller lök och fil , men ändå, ibland måste man ta chanser,annars skulle jag ju inte veta ,om den kanske var jätte bra? Men kommer aldrig andvände en hårinpackning med så starka ingredienser i någonsin igen..
Och nyss märkte jag att min läppglans har gått sönder och läckt ut i min väska så nu ligger det massa kladd över mitt manus och allt.. Jaja,det går nog och fixa.
Min syster är nu påväg till stockholm ,till vår pappa för att fixa min dator,och jag vet att hon egentligen inte vill,och hon vet att jag verkligen inte vill ,och min mamma skvallra och sa att hon åkte dit bara för att pappa skulle fixa min data, tack kära syster ! Säg inte det här till nån , men ibland tycker jag faktiskt om dig.
Nu ska jag storstäda i mitt rum , behövs..
Facelook ,no makeup.

yeah baby it's friday

Igår hann jag inte skriva någonting innan jag gick och la mig, kom hem lite sent efter att jag hade varit ute och sprungit.
Det var en kärring som kom fram till mig och stod och kolla på mig bara för att skälla ut mig för att jag inte plockade upp hundens bajs, långt uppe i skogen.
Hon sa "tänk om någon unge vill rulla runt där, du måste alltid ha med dig bajspåsar,oansvarig som hundägare,bla bla bla", för det första, ingen unge får plats att rulla där, för det andra du känner inte mig så du kan inte anklaga mig för att vara en oansvarig hundägare,och för det tredje, varför står du här och spionerar på mig?
Hon gick bara..fega kärring. En sak jag verkligen har lärt mig i livet är ta ingen skit,utan ge alltid svar på tal. Förstår att hon kanske inte vill att det ska ligga bajs mitt i gatan (vilket de inte gjorde i det här tillfället) men om du vill säga till någon så kan du fortfarande vara trevlig och hålla en bra attidyd.
Men sen fick jag ändå reda på att hon var någon psyko women som alla hatar , eftersom hon har så taskig attityd får hon skylla sig själv, hon har skällt ut adra hundägare här av alla olika anledningar som hon kan komma på, dessutom var hon busschaffis, så kan förstå att hon inte har något liv och leker "bajs polisen" på fritiden istället.
Nog om det, men jag blev så irreterad ! Idag var det skola som vanligt, hade stor bg (typ samling) i aulan eftersom det bara var 2 lärare från år 8a i skolan idag:o Sköönt.. Sen jobbade jag massa svenska, ska jobba mer med det i helgen så ska jag lämna in tre steg (typ uppgifter) på måndag , känner att det börjar gå frammåt i skolarbetet.
Åkte till stan vid ett , lämnade några böcker som jag och Jessika lånade förut, vi kollade runt lite på kläder och så.
Och det har börjat snöa igen, så typiskt precis när jag började få vårkänslor och allt..
Och mina magdans skor (tossor)har kommit,ska åka och hämta dem imorn , nu ska jag testa en hårinpackning som jag skulle testa förut egentligen..;)
Det blev en lång text men det har hänt lite.
Btw, designen är lite konsitgt har svårt att hitta bilder jag vill ha till min header, men ska försöka fixa något snabbt bara så länge.
facelook of the day ;)

ut och springa

Nu går jag ut och springer, är piggare nu än sist ,så borde gå bättre nu ,
tar nog nån hund med mig,så den också får motion,
skriver när jag kommer in igen !

story of my life,searching for the right but it keeps avoiding me

tjena snyggingar ! ;)
Kom precis hem från skolan , har äntlign skrivit klart mitt manus ! Ska bara finslipa det lite,sen ska jag lämna in det. Kanske lägger in den här också.
Maten i skolan var inte alls bättre idag , det var någon äcklig kycklinggryta, vill inte ens säga vad den såg ut som,blir så äcklad,men den var väldigt..slemmig.
Nu ska det designas här, håller på och jobbar på min header, vet inte riktigt vad jag vill ha för bilder i den , men hittar nog något: )
min hund,och hans mamma,dålig bild,men visst är dom lika?

hade nyss fysik föreläsning

Heej sitter i skolan med än väldigt läskig jessika just nu ..tror hon har tagit nånting,typ hyperpiller?
Iaf,hade precis föreläsning i fysik, jätte förvirrade med fysik tycker jag , jag börjar alltid tänka på andra saker under tiden på föreäsningerna så tappar jag koncentrationen , har inte hunnit skriva klart mitt manus, men måste åste måste lämna in det till på måndag .
Jessika är helkonstig just nu , så måste nog dra  skriver mer sen;)

would you mind if i played you like a toy ,sometimes I wish I could act like a boy

Skolan idag var helt okej ,maten var dock hemsk.. korv med senapsås och pulvermos,jag åt lite sallad till lunch , och ändå tjatar de ständigt på oss att koncentrera oss på arbetet i skolan , hur ska man möjligtvis kunna koncenrera sig på skolarbetet om man inte får någon näring i sig under dagen ?
Är klar med mitt manus soon soon soon , ska börja skriva lite mer på den på datan nu ;)
Vi hörs när det är klart
old pic

äckligt..

Igår på nyheterna var det om en lärare som hade skickat sexuellt stötande sms till en tjej som gick i 9an , t.e.x föreslog han att de skulle duscha nakna tillsammans i duschen , den trettonåriga mannen får ändå forsätta sin lärarutbildning ! Den här mannen är alltså en pedofil , tjejen anmäler honom , och han får forsätta som inget hänt?
Jag går i 8an, tänk om det här blir min lärare sen ,jag vill verkligen inte ha en pedofil som läre, sverige borde skämmas, lagarna på sånt här borde vara mycket mycket mycket hårdare, hur kan man ens tänka på att låta den här mannen forsätta jobba som lärare? Det här gjorde mig rätt upprörd som ni märker..
Idag på nyheterna handla det om en läkare som hade gjort 14 (eller mer) sexuella övergrepp på äldre kvinnor (patienter alltså) hans första anmälning var 2002,sen fick han 13 anmälningar till "men eftersom han ansågs som en trevlig kille av alla andra,så lyssnar vi inte på alla anmälningar" , inte förns nu blev han av med jobbet 9 år senare !
Hatar verkligen såna här äckel gubbar..
Jag skulle kunna ursäkta för mina starka uttryck om det här,men nej det tänker jag inte göra,för det är exakt såhär jag tycker, såna här borde hamna inne på livstid,alltså inte några år,nej tills dom dör.

we love shopping

Sitter och internetshoppar..ja igen haha:)
Hittade jätte mycket fina kläder och skor till sommaren,på rea desutom, bara jag som är riktigt taggad till sommaren ? Jag förbereder mig gärna innan med kläder och så, har jätte lite sommarkläder känns det som .
Ska visa mami snart, och ska försöka övertala min snällaste underbaraste älskade mamma att köpa dem åt mig:)
Allt är beställt från http://cellbes.se
Två par mjuka leggins,tänkte ha när jag springer 118:-
Härlig rosa strandkjol,199:-
Coola leggins med dragkedja nertill,199:-
Gullig gul sommrig klänning,299:-
Fin strandklänning,kan även andvändas som kjol , vill ha i turkos, 198:-
Gullig klänning, 229:-
Söt topp,199:-
Coola leggins ,om du tittat närmare ser du att det är ett "ormmönster" 99:-
Leggins,99:-
Blev lite kär när jag såg dem här, 149:-
Dessa var också snygga, 199:-
Klänning 229:-

lunch

Hej ! Nu har jag äntligen fixar mellanrummet mellan inläggen och menyn , jag var tvungen att kopiera stillmallen,och kodmallarna från en oandvänd blogg,alla mina andra instälningar gick dock bort men det är väl bara att göra  det senare,var orolig att jag var tvungen att ta bort bloggen och alla inlägg.
Nu ska jag dra på lunch skriver sen !

today

Hej !
Dålig uppdaering idag,jag vet,men det kommer aldrig hända igen;)..på ett tag,haha nejdå !
Idag forsatte jag på mitt manus,och min lärare ska se till att det blir klar tills på måndag,så det måste bli klart annars hämtar hon piskan, idrotten var inställd,så typiskt när man släpar med sig massa tunga idrottskläder?
Åkte hem efter skolan och försökte röja upp lite i mitt rum,jag tror faktiskt det blev ännu stökigare,i helgen blir det att stor städa!
Sen gick jag hem till Jessika,vi började öva på magdansen,behöver mest öva på att göra "kamelen" med magen,vilket är väldigt svårt om man är ovan, man får verkligen inte missa en ända lektion på magdansen,om man gör det missar man mycket och kommer "efter",det gäller också att öva så mycket som möjligt,
sedan blev det joggning, mina ben har så mycket träningsverk efter jag vet inte vad,och jag orkade inte vara ute lika länge som i söndags, på vardagar är min energi bara helt slut,skolan kör verkligen slut på en.. Vi sk också söka sommarjobb på ett hunddagis! Fatta vad roligt,vi båda har ju två hundar och därför har vi också egenskaper när det gäller sånt.
När jag kom hem tittade jag på någon dukumentär om kvinnor som skulle föda,usch och fy,trodde inte det var såå dramatiskt,tror faktiskt aldrig jag kommer skffa barn,alltså jag älskar barn och så,men det är bara inte för mig,jag vill bara tänka på mig i mitt liv,förstår ni vad jag menar?
Duschade också precis,nu ska jag kolla runt lite på olika bloggar,rensa lite i mitt rum sen måste jag göra min lilla kvällsträning;)

what's the reason we can't fall in love

Nu har jag precis lagat klart maten , och tittat på 2/1 men , synd att charlie sheen har blivit så konstig att han blev sparkad, och nu vill dem ersätta honom ? Det skulle bli helkonstigt om dem gjorde det, även om Charlie kanske är värsta knark gubben är han ändå oersättningsbar;)
Nu ska jag ut och springa lite snabbt med hundarna, om kenzo kanske kan springa den här gången ,det vet man dock aldrig.
old pic

tillbaka från dansen

Kom precis hem från dansen , det blir bara svårare och svårare. Måste lära mig göra "kamelen" med min mage, väldigt svårt ..
Alla i dansen verkar jätte trevliga,vi har inte gått så länge än , skönt att ingen är otrevlig iallafall orkar inte med sån negativ energi när man liksom försöker göra något kul.
Imorgon ska jag och Jessika iallfall öva ,vilket verkligen behövs,sen blir der ut och springa igen !
Nu håller jag på att göra vårullar,vad duktig jag känner mig,lagar mat till min familj :)

make up sidor !

Ska beställa smink från en jätte bra sida där dem har billigt o bra smink (tack vare Jessika min käraste hittade jag den) den heter http://www.sminkprinsessan.com ,
jag ska beställa coverstick,rouge,läppglans ,lässtift,läppenna,eyeliner och kanske någon ögonskugga.
En annan bra smink sida är http://www.eleven.se , dem har vanliga priser som i en butik , men dem har lite roligare smink , t.e.x  playboy smink ,men dem har också så mycket mer än bara smink ,.
Playboy Beauty Calendar Girl Lipstick

shopaholic

Är ni shopping beroende tjejer? Jag tror faktiskt jag är det, lite.., tur att jag har en begränsad inkomst ,annars kanske jag skulle hamna på lyxfällan ?:o
Tror faktiskt det är rätt många tjejer som är shopping beroende, det är ju hur kul som helst att gå runt på stan o bara köpa skor ,kläder,väskor osv.
Men allting har ju sin gräns,jag brukar internet shoppa,och när jag inte har pengar till det går jag bara runt och kollar på nätet,och tror ni det här händer kanske en gång i veckan..? Nej det här gör jag varje dag ,går in och kollar om dom har nya kläder t.e.x och sparar bilderna till min data, tar bort dom och sprar igen , haha vad säger ni , borde jag söka hjälp ?
Tror alltid jag kommer älska shopping det är bara jag liksom , så jag kommer nog välja att inte söka hjälp och forsätta galna ner mig i shopping, för det är min hobby , precis som du kanske har fotboll som hobby så är shopping min ? Synd bara att pengarna tar slut så snabbt..

kommit hem

Hej pojkar o flickor ;)
Idag var det skola igen , jobbade med mitt manus, har skrivit klart det men måste bara skriva rent också .
Senare ikväll är det magdans, super kul ska öva lite nu
Ska fixa videofy ,så ska jag faktiskt ladda upp en video här när jag sitter helt ensam på natten o klagar på min kudde,haha ;)

i'm on top of the world, you can ask my pilot

Godmorgon !;)
Så irreterande,hade skrivit massor, sen togs allting bara bort? Hatar när det händer.
Ialf idag ska jag bli hämtad av jessika, ska snart äta frukost det blir sallad, nyttigt värre.
Ska försöka få så mycket som öjligt gjort i skolan idag , fast än jag verkligen inte har någon lust att vara där alls,
men vi får höras sen
grattis till min bebi som fyllde 1 år i helgen !:)

godnatt sverige

Nu blir det att sova, var ute och sprang lite med hundarna nyss, kenzo den äldsta hunden är för lat för o springa..så det gick sådär.
Bloggar mer på morgonen imrogon om jag hinner!
love

ut me hundarna

Märker ni att designen går frammåt i min blogg? Hope so , för jag är inte dukig på sånt,så det är mycket slit för mig.
Vill bara flytta inläggen lite mer i mitten , fattar inte varför menyn och inläggen ligger så långt ifrån varann:s
Ska försöka fixa det senare, tittade runt på sportyify ,och kolla Auburn har gjort en ny låt, hon är väl inte såå känd, men hon har gjort många gulliga låtar ;)
Nu ska jag ut me hundarna ,vi hörs !



I just having the time of my life

Har varit och köpt datan med Emelie nu , och köpte ett par nya hörlurar till mig,har haft sönder alla mina små,har ett par till stora koss hörlurar,men har ingen lust o gå runt med såna .
Sen blev det o gå ut o springa med Jessika,men vi ville inte springa riktigt ifall vi sprang, så vi powerwalkade,riktigt långt, men det kändes inte långt alls , ska verkligen göra det till en vana att komma ut och springa/gå mer, verkligen bra motion ,plus att jag går på dans , så det blir bra.
Ska snart ut med hundarna ,så där blir det ännu lite motion ,och imorgon blir det dans, är jag grym eller?;)

Åker

Hej igen ! Det blir o desgina dem här j*vla bloggen senare,
ska åka med min syster och köpa en ny bärbar data som hon ska betala tillsammans med mamma ,eftersom min pappa är så snål och inte kan hjälpa till sin egna dotter utan bara lägga ner massa pengar på nya tjejer som han ändå lämnar efter några år, förlåt jag vet att man inte ska skriva ut personliga saker på bloggen , men just nu är jag så trött och irrreterad på dig, har ingen repsekt för dig längre,förstår verkligen inte hur du tänkter.
Nog om det, man ska ju fokusera på det som är posetivt i ens liv, right?:)
Nu ska jag sminka mig, och senare blir de o åka ! :) Puss hej
värlens dåligaste kvalitè haha men whatever ;)

I miss you

Åh det är något helt knas med att designa min blogg,jag gör rätt och allting och det står att det t.e.x är en färg på bakrunden , men när man väl går in på loggen är det inte det?
Irreterande som ...
Jaja nu har jag iallafall vaknat, skulle vakna vid 10:00 men mitt alarm ringde inte , nu sja jag försätta bråka med designen och hoppas på att det funkar ;)

sweet dreams

Skulle bara säga godnatt !
Vi hörs i morogondagen , imorn blir det mer plugg,och ut och spring med Jessika! Wiho !
Men nu måste jag sova, sov sött.
haha en vääldigt vacker bild jag & Jessika ritade förut, är inte det här alla tjejers dröm man ? eller är det en tjej..? Den har ju bröst men kolla på benen? Hahah who knows..

my summermemories

Bara jag som längtar efter sommaren !? Kände att jag inte uppskattade sommren så mycket förra året som man verkligen måste göra
Den här sommaren har jag bara ett mål , ha så kul som möjligt, för det är verkligen det sommren handlar om ,right?:)
Ska bada mycket,sola på stranden,gå på party såklart,hänga med kompisar,shoppa på stan,åka till grönan ,o bara njuta av the good life, gosh vad jag längtar..den här sommaren ska bli härlig.
Här kommer några bilder från förra sommaren,har inte så många eftersom jag är lite små snål när det gäller bilder på mig själv,också för att jag har bytit dator,men nu har jag ju skaffat en bra kamera o allt, så den här sommaren blir det bild bomb !;)
haha mina söta tjejor !
valborg 2010,roligaste !
låtar som får mig tänka på sommaren..Inte för att det här riiktigt är min musik smak,men det här är bara sommar minne låtar för mig,haha o dom flesta är rätt roliga;)
Litanol - Sommartider

Litanol - Skaka din gött för mig
Sommarpojkarna - Oops vi gör det igen
Sommarpojkarna - för snygg för mig
Elov och Benny - singel och sökande

melodifestivalen

Tittade faktiskt på melodifestivalen idag , röstade 4 gånger på swingfly - me and my drum ,sången var rätt bra (gämfört med dem andra) men den största anledningen att jag röstade honom var pga hans söta lilla bebis som började sätta på sig läppglans mitt i allt! Haha han var bara för gullig.
Hur kunde Eric Saade vinna egentligen? Usch vad dålig hans låt var.. bara massa 9 åriga små tjejer som röstar på han för att dem tycker han är söt, swingfly var cool bara inte överdriven eller nått men ahja, om sveriges små tjejer har dålig musik smak så har dom
Var sedan ute och sprang en bit, det är ju fortfarande lite is på vissa ställen , men sen är det helt okej att springa faktiskt :)
Swingfly - Me And My Drum

i love my boyfriend named..

Nu har jag städat klart,jag har pluggat och jag har tränat och nu sitter jag och väntar på min älskade pojkvän ..
vid namn pizza.
Haha osmart ? Tränar och äter pizza och lasange men what the heck,det är ju lördag ;) Har ialf inte ätit godis ..än,haha närå skojade det ska jag faktiskt låta bli, ska försöka gå ut o springa lite senare nu när snön börjar smälta och det blir varmare kan man ju börja springa igen ,that's nice
i början av förra terminen ..
åh jag kommer ihåg på våren förra året,brukade alltid jogga ner vid den här sjön, och jag och jessika kunde sitta på en stor bro där någon timme där o bara prata,det va så mysigt på nått sätt, längtar till våren !

lasange

Hej igen idag är jag så duktig med uppdateringen ;)
Håller på o städar mitt rum ,kände att det behöves, snart ska jag gå och äta lasang, mums ! I love it..haha bara jag som inte kan låta bli att tänka på katten Gustaf när jag äter lasange?
Nu ska jag titta på lite kläder på nätet, sånt är alltid kul , bloggar mer senare, promise .
mums..

Rihanna - Just Be Happy


morning

Tjena på er snygginar !
Jag vaknade för någon timme sen, somnade med smink och hela kaluffsen, till och med kläder..nu blir det skärpning felicia !:o
Sedan duschade jag och åt frukost,en sallad faktiskt,måste börja bli liite nyttigare tycker jag.
Idag blir det plugg,plugg,plugg, hörs mer sen !:)
jag önskar min hund var tjej:(

bellydance

Här är några låtar som jag tycker är lätt att dansa magdans till, letade läänge för att hitta dem,så hoppas det uppskattas;)
den längst upp är den vi ska ha när vi uppträder !=)
Amr diab - Azez alaya el clon

Kayliah - Belly dance

Slumdog millionair - Jai ho

Tigi ya matisgish


shake your body like a bellydancer

Heej igen , internet är äntligen tillbaka !;)
Och svar på kommentarer,nej Jessika jag vet att du var sjuk på riktigt eftersom du mådde dåligt igår också,så krya på dig ! Den andra kan jag inte riktigt svara på för det står bara "anonym"
Iallafall har jag inte gjort något speciellt idag ,
Så typiskt att det skulle vara brandövning idag,hade bara ett linne och leggins på mig,och testa gå med klackskor i högsnö,så skulle man stå där i 15 minuter och frysa ihjäl,inte mysigt.
Testade en hårinpackinig ,it was very good, har också övat på magdansen,jag är redan nervös och det är inte förns ca 2 månader som vi ska uppträda, just nu sitter jag och letar bra magdans låtar, ganska svårt eftersom de flesta som är bra har så dålig kvalitè om man hittar dom .
haha hittade den här bilden i datan , om ni undrar vad jag har i munnen så är det en chokladboll..

Uppdatering äntligen

I'm so very sorry för den dåliga uppdateringen, internet hemma är helt knasigt,så får skriva ifrån skolanj vilket är lite krånligare.
Igår pluggade jag från kanske halv 2 till klockan 11 på kvällen,oavbrutet. Gosh vad jobbigt det var..men jag klarade provet,och några VG frågor med!;) Till skillnad från vissa andra så är inte jag hemma o är sjuk på varje prov....
Nu sitter jag i skolan o pluggar engelska, ska bara plugga i helgen,inget annat.
C yah !;)


Every girl here wanna be yah

hej !;) Kom nyss hem ,typ. Har fixat en sak med mina skor, och just nu sitter jag med hårinpackning,tycker det är kul o testa egna,och kolla hur dem funkar,bäst är det om det blir bra,för har inte tid att göra om den innan dansen .
Skolan idag var bra,klarade matte provet,skit stolt över mig själv,nu är det bara att hoppa på nästa prov;)
Usch jag hatar fortfarande o åka buss,den här gången var det en skit konsitg man som satt brevid mig ,och verkligen stirrade ,sedan byter jag plats,men han forsätter stirra-.-
Sedan blir det dans,love it, önska vi hade fler gånger i veckan,men förmodligen blir det så då.
Och hatar att jag inte kan överföra låtarna från hennes skiva till min Ipod, och musiken är så sällsynt så det går inte o hitta den på youtube,och OM man hittar den på youtube är det jätte dålig kvalitè ..
Nu ska jag duscha av den här saken på mitt huvud, bloggar nog senare ikväll , puss !:)
hitta den här jätte gulliga bilden på min hund och hans bror när dem var små..aw:)

Hiss & diss

Veckans hiss o diss !
Hissar att..det börjar bli vår! Gå ut ,se solen ,snön smälter, fåglarna kvittrar,härligt, I looves vår och sommar,so bring it on .
Dissar ..en så enkel sak som Lindex nya modell..Juck..när jag först såg tidningen trodde jag det var en kille,killfrisyr och en killkropp,det som fick mig att inse att det faktiskt var en kille var skorna. och hon ser liksom..ointressant ut?
Jag vet inte exakt vad det är ,men det är något jag inte gillar med henne

I did it before,so I do it again

Har inte orkar blogga något idag, vaknade rätt sent och så.
Idag har jag gått runt helt osminkad, orkar bara inte sminka mig idag, och det är bra att lämna ansiktet ensamt ibland ;)
Just nu sitter jag pluggar och tittar på gamla sesonger av top model , rätt kul faktiskt. Imorgon blir det skola igen,den här helgen gick föör snabbt, och imorgon har jag matte prov.. och på fredag är det historia prov, så det är lite press på sig.
Men min syster är rätt bra på histora, så tänkte ta lite hjälp av henne ,en posetiv sak med äldre syskon .
Men om jag hinner uppdaterar jag imorgon,på morgonen :)

I wanna boom boom baow with your bodeyo

Heej ;) Fixade min systers hår också,blev super:) Sen stack vi till centrum för att vi hade rätt tråkigt.. det var skit mycket poliser där, varför är det alltid så mycket poliser här?:s Lite läskigt, en gång var det faktiskt några som sköt här utanför..
Men ikväll har jag bara tagit det lungt , imorn ska jag till stan och träffa en liten banana :)

Mohombi - Bumpy Ride


Love this song !

if you love me,love me for me

Heey , har varit ute med hundarna och fixat tvätt nu , är man duktig eller vad?;) Men ialf,hundarna tyckte det var superkul! :) Har inga planer för kvällen,men det är faktiskt skönt o bara göra ingenting och lyssna på music,
Lyssnar på gammla låtar och får verkligen minnen från dem,haha det är rätt kul faktiskt,samma sak med lukter
om jag känner en speciell parfym lukt,eller hårspray lukt kan det påminna mig om vissa tider.
Men det blir mer uppdatering senare,puss:)

my sexy love

Hej o hallå !;) Igår var mycket mysigt ! Hinner inte skriva mycket, ska ut på långis med hundarna med min syster snart, vid en spciell hundgård där hundarna kan springa hur dem vill, vi har 3 hundar här idag ,eftersom vi är hundvakt åt en av våran hunds mamma, o hon är för mysig ,så det är bara kul .
Det blir ingen bowling idag eftersom alla banor är upptagna pga bowling sm , jaja det blir nog nästa helg ist;)
haha mobba inte,jag hade tråkigt :P
testade rött läppstift..ser lite typ gammaldags ut?

this is for us

Hej ! Skolan idag var bra, har fått mycket gjort idag igen,that's very good!
Våran rektor hade sitt tal om en ankät vi ska fylla i om hur man tycker skolan är, dom är jätte jobbiga,sket i o göra dem förra året,men det här året kan dem kolla vilka som har gjort dem och inte,så blir nog ganska tvungen..
Nu sitter Jessika på ph ,och jag sitter här o väntar,sen måste jag baka till ikväll, så vi hörs sen,puss.
Grattis mami !!<3

you can't wait for life,where's the finish line?

Godmorgon !
Just nu sitter jag och äter frukost, frukt blir det eftersom vi köpte jätte mycket frukt igår,äpplen,bananer,clementiner,päron,kiwis,haha då får man väl ta o äta det också..;)
Idag fyller min mamma år, jag och min syster har planerat lite till kvällen,men vi hörs senare för ska bli hämtad till skolan om 15 min kanske =)

natti

Godnatt vi hörs imorgon !


just let me feel the heat,and let's see if you can keep up with me

Idag har jag fått mycket gjort i skolan ! Jobbade med svenska,matte och engelska, vi har ett projekt som kan höja ens betyg ,om man gör det bra. Och när man ändå ska göra det, varför inte göra det bra?
Vi såg på en jätte hemsk film om andra världskriget,började gråta när dom döda små barn..låter hur töntigt som helst, men så hemskt att veta att sånt här har hänt på riktigt..mår dåligt av att tänka på det,so let's not think about it.
Min mamma fyller också år imorgon,så åkte och köpte saker till middagen min syster och jag ska göra imorgon,jag ska också baka,min syster är sådär på det haha, och så har vi köpt ett par jätte coola glas med isväggar,så drickan håller sig kall.
Hoppas inte hon läser detta nu,då blir det ju ingen överraskning haha !
Förresten ANN vann top model ! Fattar inte hur f*n dom tänkte då alltså..säkert bara att dem vill få fler tittarsiffror..
Tyra Banks - Shake Ya Body


you'll always be my hero, even tought you've lost your mind

Hej ! Hade skola idag såklart, hade möte på morgonen , om att lärarna i skolan särbehandlar,vilket dem gör, men tror det problemet är löst nu . Tror faktiskt många känner såhär,men inte vågar säga ifrån,där är jag annorlunda.
Jobbade i skolan osv, inget speciellt o berätta om det, höll på o somna på föreläsningen,vet inte varför ,sov ju bra ikväll och allting.
Sen låste gabriel fast min väska i ett skåp och i ett element haha,sen kommer en kille från klassen över och tar tag i hans arm ,drar bort honom ,såg skit kul ut ,haha.
Åkte hem med bussen, brevis jessika sitter en äldre man som grov gräver i sin näsa...och äter upp det, får rysningar av sånt där, såå äcklig !
Åkte hem ,tittade på ghost whisper, och åt soppa haha! Tränade faktiskt idag ,sjukt jobbigt,men länge sen,måste börja bli nyttigare alltså..
Duschade sen och här sitter jag ;) Ska titta på det sista avsnittet av Top model sesong 15 nu , det är bara Ann & Chelsea kvar, tror Ann kommer åka ut , för hon har såå dåligt självförtroende,och det ända hon är bra på är att ta foton , runways t.e.x är hon inte bra alls på..
det här är Ann ,(ursäkta för mitt uttryck) men det ser ut som hon har aneroxia, tycker inte ens hon är vacker,men men alla har olika åsikter.

hey baby ,i'm a rockstar

Idag var det skola igen ,,det var helt okej ,inget speciellt o säga om den egentligen.
I helgen hade vi tänkt att åka o bowla,det blir ett stort gärng som ska bowla ,så vi är inte säkra på hur vi ska göra med banorna än , men det löser sig. Blev utlåst när jag kom hem ,min syster var typ 1 timme ifrån ,och min bror var jag vette f*n..Men ialf kom jag in till slut.
Har städat mitt rum , och tittat på top model osv, vi hörs sen ,puss !:)

Test

foto1540 (MMS)

Test


RSS 2.0